Selecteer een pagina

Tegelkasten

Speciaal voor showrooms voor tegels, sanitair en keukens heeft Ontwerp van Staal een tegelkast ontwikkeld. De tegelkast wordt op maat gemaakt en kan gevuld worden met tegelpanelen van jouw eigen tegelleverancier.

Deze tegelpresentatie past perfect in een moderne showroom en maakt het de klant gemakkelijk om een keuze te maken in het aanbod tegels. Een tegelkast van Ontwerp van Staal biedt veel voordelen:

  • Je laat 2x zoveel panelen zien in je showroom als in een normale tegelkast. Bij een maatvoering van 340cm kunnen 120 tegelpanelen geplaatst worden.
  • Je klant kan het assortiment beter en gemakkelijker bekijken door middel van het waaiersysteem.
  • De klant kan een goede combinatiekeuze maken, doordat de panelen gemakkelijk uit te schuiven zijn om in een badkamer of keuken te bekijken.
  • De panelen zijn gemakkelijk uit te wisselen wanneer de tegelcollectie veranderd of een andere volgorde wenselijk is.
  • Volledig op maat gemaakt. Hoogte en breedte is aan te passen aan de ruimte in jouw showroom.
  • Het staal heeft een moderne, industriële look.
  • Uitbreiding mogelijk. Denk hierbij aan tafels met dezelfde stalen poten en frame of kasten waar een houten werkblad in ligt.

Onze tegelkasten worden zo gemaakt dat deze vrijstaand geplaatst kunnen worden. De tegelkasten kunnen in een nis geplaatst worden. Het stalenframe is goed zichtbaar en geeft een moderne, industriële look.

Wil je liever het staal uit het zicht? Je kunt de tegelkasten na montage en oplevering af te werken met bijvoorbeeld MDF of stucwerk.

Benieuwd naar de meerwaarde voor jouw showroom?

Onderstaande foto’s zijn gemaakt in diverse showrooms en zijn bedoeld om een indruk te krijgen van het uiterlijk van de tegelkast.

Ontwerp van Staal

Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

Handelsnaam van Ontwerp van C
KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

© 2024 Ontwerp van C